Blog Panorama Impressionen Ausstattung English
 
Anfragen Buchen E-Mail
 

COVID-19 Information

Deze periode is voor ons allemaal een uitdaging en juist daarom is een vakantie bij ons in hotel babymio precies wat u nodig heeft.


Veilig op vakantie, samen met uw gezin, genietend van de natuur!

Annuleringen voor reserveringen vanaf 13.05.2021 tot 30.03.2022 zijn storneringen tot 7 dagen voor aankomst gratis als een vakantie door Covid-19 niet mogelijk is! Concreet wordt hiermee een negatief reisadvies voor Tirol, grenssluitingen, sluiten van hotels, quarantaineplicht bij aankomst of na terugkeer thuis bedoeld.  Als dit niet het geval is, gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

 

Aanbetalingen

In het geval van een kostenloze stornering, wordt uw aanbetaling in een tegoedbon omgezet. Ook is het mogelijk uw aanbetaling terug te krijgen, er worden dan zoals in uw reserveringsbevestiging vermeld, administratiekosten in rekening gebracht. Hiervoor hebben wij uw BIC en IBAN nodig.

Maatregelen in het hotelWij doen mee aan het initiatief "Sichere Gastfreundschaft" van de Wirtschaftskammer Österreich. Dit betekent onder andere dat onze medewerkers wekelijks op Covid-19 getest worden.

ALGEMEEN

  • U vindt in het hele hotel desinfectiemiddel – wij vragen u hier regelmatig gebruik van te maken, vooral in het restaurant en aan het buffet. 
  • Houdt minstens 1 m afstand van elkaar. 
  • In Oostenrijk bent u verplicht in alle openbare ruimtes een masker te dragen. Dit geldt ook voor de gezamenlijke ruimtes in het hotel, zoals de speelkamer, het restaurant en aan het buffet. 

REZEPTIE:
Wij dragen een masker en staan op ieder moment voor u klaar! 

SERVICE:
Zoals u al bij ons gewend bent, heeft ieder gezin een eigen tafel gedurende het verblijf. De tafels hebben een afstand van 1 meter tot de volgende tafel of zijn d.m.v een scherm met de tafel ernaast gescheiden. 

BAR:
De bar blijft op dit moment nog gesloten, u kunt aan uw eigen tafel van onze drankjes genieten. 

BUFFET:
Als u iets van het buffet haalt, is een masker verplicht en vragen wij u 1 meter afstand te houden tot andere gasten. Hier staat ook weer desinfectiemiddel voor u klaar. 

ZWEMBAD:
Het zwembad is geopend. In het binnenbad mogen 7 personen (hier gelden kinderen vanaf 3 jaar) en in het buitenbad 6 personen tegelijk in het water. Wij vragen hier uw eigen verantwoordelijkheid te nemen richting andere gasten! Het babyzwemmen wordt in kleinere groepen aangeboden. 

SAUNA:
Om aan de hygiene regelens te voldoen, mag u alleen of met het eigen gezin gebruik maken van de sauna, de dampcabine en de infraroodcabine. Desinfectiemiddel staat klaar om de cabine schoon te maken. 

MASSAGE- EN COSMETICA BEHANDELINGEN:
Massages en cosmetica behandelingen kunt u bij ons aan de receptie reserveren. Da masseuses dragen tijdens uw behandeling een masker.

KINDEROPVANG:
Is zoals altijd geopend, de leidsters dragen een masker.

WEEKPROGRAMMA:
Alles zoals aangeboden.

SPELRUIMTE IN DE LOBBY:
Is de hele dag geopend, hier vragen wij ook uw eigen verantwoordelijkheid te nemen richting andere gasten. 

VERHUURSERVICE:
Kinderwagens, fietsen, draagzakken, etc. kunt u gratis van ons lenen. Ook hiervoor staat desinfectiemiddel klaar. 

REINIGING:
• Professioneel Reinigingssysteem:
Ons schoonmaak-team is speciaal opgeleid en werkt met een reinigingsysteem hetzelfde als in ziekenhuizen. Openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd. 

• Beddengoed en handdoeken:
De was wordt met desinfectie wasmiddel gewassen. 

 

Geniet van een ontspannende vakantie bij ons! 

Familie Seiwald & het babymio-Team

 

 

 

Urlaub in Tirol!